Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Forward
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs Trei La Suta
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Numai 2% din oameni isi seteaza obiective personale.
Stabilirea si atingerea obiectivelor inseamna ceva mult mai profund decat a crea schimbarea. Inseamna managementul schimbarii, si descoperirea modalitatii de a controla viitorul.
Numai cei care vor risca si vor merge prea departe vor stii pana unde poate merge cineva, T.S.Elliot

Modalitatile prin care poti obtine succesul sunt la indemana noastra, a tuturor. Insa, cea mai dificila sarcina este aplicarea lor in viata de zi cu zi. Daca nu ai un obiectiv clar, nu poti stii cand te indepartezi de la el sau cand ai adoptat o directie gresita. Viata apartine celor care intind bratele si o apuca cu ambele maini.

Este important sa intelegem ca viata este o serie de aproximari si ajustari de curs. Oamenii care se gandesc tot timpul la riscurile care le implica orice actiune foarte curand devin preocupati de temeri, indoieli si anxietati.

Fiecare din noi trebuie sa isi stabileasca obiective, sa dea un sens vietii, sa-si suprime temerile si indoielile si in felul acesta sa-si deschida noi posibilitati care altfel nu se vor fi deschis pentru tine.

Nu asteptati asigurari, nimeni nu stie mai bine decat noi care ne sunt aspiratiile.
Toate acestea inseamna ca marile realizari incep cu dorinta ta de a infrunta incertitudinea oricarui nou pas, cu certitudinea ca pasesti in directia obiectivului tau.

Scopul acestui training este sa determine cat mai muli oameni sa-si stabileasca obiective personale, sa-si defineasca propria viziune asupra succesului.
Mentinerea unei vieti complicate este o modalitate extraordinara de evitare a schimbarii ei.

Milton Berle spunea: Daca oportunitatea nu se arata, construieste o usa!. Noi va vom construi o usa atat de tentanta ca veti face tot ce este posibil pentru a o deschide. Si cea mai motivanta va fi cea pe care o veti construi voi insiva, pentru ca recompensa va fi cu atat mai mare cu cat vei fi mai aproape de indeplinirea obiectivului.

Fiti siguri ca atunci cand nu veti mai avea energia sa continuati sau va veti indeparta de la obiectiv noi va vom ajuta sa reveniti pe drumul cel bun.
Fa-ti timp sa gandesti! In toata agitatia si aglomeratia zilelor noastre, fa-ti timp sa stai linistit. Ia un calendar si stabileaste-ti obiective. Nu lasa viitorul sa fie doar o continuare a trecutului.

Seteaza-ti obiectivele personale si fii primul din cei 3% care te vor urma. Aminteste-ti, tu esti singurul care stii ce poti face si daca te decizi sa traiesti dupa asteptarile cuiva, nu esti tu acela? Avem increderea ca poti fi primul din cei 3% si vrem ca tu sa ai incredere in noi ca te vom ajuta in calatoria ta spre succes.
Din Gura in Gura