Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Forward
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs trust relationship
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Increderea, elementul cheie in rezolvarea cu succes a conflictelor, este un fenomen unidimensional care creste sau scade in intensitate intr-o relatie. El este asociat cu o mai buna cooperare, impartirea informatiilor si rezolvarea problemelor.

Scopul acestui training este crearea a 2 zile de schimbari profunde in care increderea in sine se transforma in respiratie iar increderea in celalalt devine atat de puternica incat ii dezarmeaza capacitatea de a te dezamagi.

Pentru a-i spori eficienta am adagat cel mai mare secret al increderii interpersonale: Momentul in care incepi sa-ti respecti nevoile e momentul in care toata lumea va fi uimita de curajul pe care il ai si tot ce vei spune sau face va avea valoarea pe care ti-o doresti.

Intr-un anumit moment din viata noastra cei mai multi dintre noi am fost nevoiti sa recunoastem ca relatiile necesita efort pentru a le mentine solide si pozitive si chiar daca sunt minunate, relatiile puternice pot fi distruse prin neglijenta.

Fie ca dorim sa imbunatatim relatia de dragoste, de familie, de prietenie sau cea angajat/angajator, momentul in care cunoastem nevoile si identificam corect emotiile noastre si ale celorlalti, intreaga perspectiva se schimba.

Acest training este cea mai provocatoare aventura in domeniul relatiilor interumane. Daca tot ce ati auzit pana acum e ca succesul in a relationa sta in modul in care te porti cu celalalt, pregateste-te de training. Cum ai putea sa stii cum sa te porti cu celalalt cand tu inca mai ai de invatat cum sa te porti cu tine? De ce te-ai mutumi cu tristete si furie de la cei din jur atat timp cat tu stii ca ei iti pot oferi bucurie sau chiar iubire?
Din Gura in Gura