Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Forward
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Training comunicare Modul The Journey
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
The Journey este un modul de training-uri de comunicare, o calatorie catre propriul succes, care dezvolta capacitatea fiecaruia de a transmite si decoda mesaje constiente si inconstiente in timpul tranzactiilor umane.

Acest pachet cuprinde trei traininguri axate pe domeniul comunicarii si relationarii interumane.

First Step prezinta primii pasi in comunicare. Acest training ajuta la dezvoltarea unor abilitati care va vor permite sa comunicati mai productiv si sa fiti mai eficienti la locul de munca dar si pe plan personal.
Acest training le pregateste pe urmatoarele, prin analiza unor concepte de baza din sfera acestui domeniu.

Trainingul se axeaza pe analiza nivelului de baza in comunicare. Abordam aspecte care la nivel empiric ne sunt cunoscute tuturor, dar a caror imbunatatire are rezultate semnificative.
De fapt, comunicarea este realizata numai atunci cand emitatorul si receptorul inteleg aceeasi informatie. Prin trasmiterea cu succes a mesajului tau reusesti sa-ti expui corect ideile si gandurile. Atunci cand acest lucru nu se reuseste, gandurile si ideile transmise de tine nu reflecta automat ceea ce ai vrut sa exprimi, ducand la blocaje care pot sta in calea obiectivelor tale atat pe plan personal cat si profesional.

The Path este calea de urmat atunci cand comunicarea efectiva are nevoie de maiestrie.
Aptitudinile de comunicare trebuie insusite si stilizate pentru ca sunt esenta relatiilor interpersonale si cu cat devenim mai constienti de modul in care functioneaza, cu atat comunicam mai bine.
Cu toate acestea, chiar si cei mai buni comunicatori isi pot pierde elocventa in comunicare cand sunt prinsi pe picior gresit, sau sunt confruntati cu o situatie stanjenitoare. Toate aceste neplaceri pot fi controlate daca intelegi cum functioneaza dinamica procesului de comunicare.

"Mauna"
A fi un bun comunicator inseamna, deseori, a te simtii increzator in acele situatii in care nu esti in largul tau tot timpul. A fi un comunicator eficient inseamna ca alti oameni te iau in serios, asculta ceea ce ai de spus si ia parte la dialog.Acest training de comunicare include influentare, negociere, inseamna a avea impact, a avea de a face cu conflicte si oameni dificili  absolut tot ceea se intelege prin relationarea cu ceilalti intr-o maniera mai increzatoare, mai sigura si autentica.

Mauna inseamna tacere si autodisciplina in sanscrita.
Trainingul este unul din cele mai spectaculoase traininguri datorita modului unic de scadere a rezistentelor participantilor prin interventie la nivelul identitatii sociale.

Intregul training are ca unic obiectiv activarea potentialului latent de a comunica eficient. Daca majoritatea trainigurilor de comunicare pornesc de la ideea optimizarii comunicarii prin invatarea de tehnici noi, acest training considera ca momentul in care comunicarea devine un instrument urias de influenta este momentul in care fiecare dintre noi decidem sa ne exprimam pe noi.
Din Gura in Gura