Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Forward
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Training Modul The Treasure
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
THE TREASURE
Modul in care functioneaza echipele este probabil una dintre cele mai spectaculoase dileme. Orice echipa presupune o intalnire simbolica intre entitati umane de sine statatoare, cu o personalitate bine inchegata, cu valori si credinte puternice, cu o viziune personala unica in lume cu privire la tot ceea ce tine de realitatea ce ne inconjoara.
The Key
Acest prim triaining pe care vi-l propunem este astfel conceput incat sa sprijine echipele in a da grai ideilor lor, in rezolvarea problemelor cu care se confrunta, in crearea de planuri de viitor pe directia dezvoltarii, in stabilirea unei viziuni comune, a unei misiuni si a unor obiective si in intercunoasterea membrilor, prin discutii, sedinte de grup, aplicatii tematice, jocuri de rol si stabilirea de obiective.
Membrii echipei se vor bucura de o perspectiva noua, vor beneficia de o directie noua, isi vor cladi increderea in ceilalti si se vor pregatii pentru adevaratul joc care urmeaza.
Un eveniment de echipa are un efect pozitiv asupra moralului echipei, a motivatiei, increderii si eficientei acesteia si a membrilor sai, toate aceste aspecte transferandu-se automat la locul de munca.
The Quest condenseaza elementele definitorii ale echipei intr-o serie de experiente outdoor, menite sa le exemplifice. Prin acest program situam analiza echipei la un nivel implicit, focusul trecand pe procesul de descoperire. Aplicatiile abordeaza aceleasi teme de baza (identitate, stadialitate, roluri in echipa, cultura), ghidand participantii intr-un proces de invatare bazat pe experimentare. Concluziile la care se ajunge la finalul acestei cautari ii ajuta pe participanti sa gaseasca liantul care completeaza efortul de echipa in realizarea obiectivelor propuse si vor avea din acest motiv o validitate si specificitate sporita.
Specificitatea consta in faptul ca training-ul este axat pe nevoile fiecarei echipe, se adapteaza pentru a inlesni aplicarea acestor metode in cresterea performantei echipei si in motivarea membrilor pe directia participarii active la construirea unui spirit comun.
The Limit este o experienta inedita in viata oricarei echipe. Cuvantul cheie pentru a caracteriza acest training este extrem . Va propunem un program exclusiv outdoor, de maxima eficienta in exemplificarea principalelor concepte legate de echipa.
Acest training este rezultatul colaborarii noastre cu Cristian Tecu, unul dintre participantii la expeditia Vise fara limite , ce a avut ca tel (atins de altfel) cucerirea varfului Shishapangma (8012 m), din Tibet.
Din Gura in Gura