Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Forward
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Carte, The Chain
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
THE CHAIN
Pentru ca in fiecare zi dorim sa avem succes in tot ceea ce facem, de ce sa nu fim noi cei care sa facem succesul sa se intample?
Cel de-al treilea pachet pe care vi-l propunem este sugestiv intitulat The Chain. Consideram topicile alese precum verigi ale unui singur lant. In diversitatea lor, acestea sunt unite de un concept comun eficienta si eficacitatea personala. Iar o slabiciune in orice punct este in masura sa submineze puterea intregului lant, si atunci trebuie sa se imbunatateasca in mod continuu.
The Cube este parte a acestui pachet si consta in initierea, planificarea si managementul proiectelor, ofera instrumente care, aplicate in mod corect, pot crea un proiect de succes. Ca si mod de abordare construieste managementul de proiect dintr-o perspectiva procesuala: initierea, planificarea, gestionarea si evaluarea proiectelor. Exigentele vietii moderne ne pun in situatia gestionarii concomitente a mai multor proiecte, de importanta variata, iata de ce dezvoltarea competentelor in acest domeniu, trece de la rangul de recomandare la cel de necesitate.
Termenele limita si expertizele creeaza o dinamica puternica in scopul de a pune pe picioare si a dezvolta proiecte. Managementul de proiect aduce impreuna toate elementele disparate si gaseste o modalitate de a evidentia aptitudini, procese si oameni.
The Grid se opreste asupra celor doua mari provocari ale secolului 21 managementul timpului si al stresului. Pregnanta celor doua aspecte a crescut simtitor in ultima vreme, odata cu sporirea si diversificarea solicitarilor cu care omul modern se confrunta.
Am conceput acest training ca un raspuns la o serie de tendinte din ce in ce mai des intalnite: supraaglomerarea voita, sacrificarea timpului liber in favoarea muncii si datoriilor, devalorizarea odihnei si a relaxarii, responsabilitati crescute etc. Toate aceste aspecte sunt principalele cauze ale disconfortului psihic. Iar abordarea lor are efecte indirecte asupra eficientei personale.
The Sphere abordeaza eficienta si eficacitatea personala in contextul particular al leadershipului. Eficienta in acest domeniu revendica masuri aparte, radical diferite celor care au marcat secolul 20. Va propunem un nou mod de a privi stilul de conducere, un mod original si adaptat nu doar prezentului, ci in special viitorului pe care il preconizam.
Programul nostru de training dezvolta abilitati si pune la dispozitie instrumente, ofera introspectie in propriul comportament pentru a creea lideri adevarati, ii ajuta sa inteleaga rolul pe care-l joaca in obtinerea performantei, prin intelegerea propriilor valori si le arata cum sa-si extinda limitele a ceea ce este confortabil pentru ei. Aceastea sunt calitati esentiale pe care orice persoana aflata in pozitie de lider trebuie sa le dezvolte.
Din Gura in Gura